Организације
Univerzitet u Kragujevcu, Agronomski fakultet
![A preview ou00190_1.jpg picture ou00190_1.jpg picture](/cris/ou/fileservice/ou00190/1/?filename=ou00190_1.jpg)
Резултати обухватају радове истраживача који су ТРЕНУТНО запослени у приказаној институцији.
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2024 | Tree performances of eight rootstocks grafted with 'Šumadinka' sour cherry | Milosevic, Tomo M ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2024 | Molecular encapsulation of the protocatechuic and vanillic acid derivatives with β-cyclodextrin: Structural determination, antibacterial assessment, and molecular docking analysis (✓) | Branković, Jovica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2024 | Breeding potential of morphological and phytochemical characteristics of landraces and autochthone varieties of Capsicum annuum L. in Republic of Serbia (✓) | Mladenović, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2024 | Tomato Pomace Powder as a Functional Ingredient in Minced Meat Products—Influence on Technological and Sensory Properties of Traditional Serbian Minced Meat Product Ćevapi (✓) | Stajić, Slaviša ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |