Резултати
еНаука >
Резултати >
Tomato Pomace Powder as a Functional Ingredient in Minced Meat Products—Influence on Technological and Sensory Properties of Traditional Serbian Minced Meat Product Ćevapi

Назив: | Tomato Pomace Powder as a Functional Ingredient in Minced Meat Products—Influence on Technological and Sensory Properties of Traditional Serbian Minced Meat Product Ćevapi | Аутори: | Stajić, Slaviša ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2024 | Публикација: | Processes | ISSN: | 2227-9717![]() ![]() |
Издавач: | MDPI | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 12 br. 7 str. 1330 | DOI: | 10.3390/pr12071330 | WoS-ID: | 001277293900001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85199617543 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/925879 https://plantarum.izbis.bg.ac.rs/handle/123456789/1349 |
Извор метаподатака: | (Preuzeto iz CrossRef-a) Pisinov, Boris | М-категорија: | 22M22 - Међународни часопис категорије M22 |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.