Резултати

еНаука >  Резултати >  Tomato Pomace Powder as a Functional Ingredient in Minced Meat Products—Influence on Technological and Sensory Properties of Traditional Serbian Minced Meat Product Ćevapi
Назив: Tomato Pomace Powder as a Functional Ingredient in Minced Meat Products—Influence on Technological and Sensory Properties of Traditional Serbian Minced Meat Product Ćevapi
Аутори: Stajić, Slaviša  ; Skwarek, Patrycja; Đurđević, Sanja  ; Karwowska, Małgorzata; Pisinov, Boris  ; Tomasevic, Igor  ; Kurćubić, Vladimir  
Година: 2024
Публикација: Processes
ISSN: 2227-9717 Processes Претражи идентификатор
Издавач: MDPI
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 12 br. 7 str. 1330
DOI: 10.3390/pr12071330
WoS-ID: 001277293900001
Scopus-ID: 2-s2.0-85199617543
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/925879
https://plantarum.izbis.bg.ac.rs/handle/123456789/1349
Извор метаподатака: (Preuzeto iz CrossRef-a) Pisinov, Boris
М-категорија: 
22M22 - Међународни часопис категорије M22

Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.