Истраживачи
Baltić, Branislav
Година - распон
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2019 | Uticaj izbora hraniva na lipidne indekse mesa i masnog tkiva svinja (✓) | Janjić, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Antimicrobial growth promoters in feed - possibilities and necessity | Marković, Radmila ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Food packaging and modified atmosphere – roles, materials and benefits | Milijasevic, M ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Sodium and potassium contents and ratios in pork stews produced with lower amounts of sodium chloride | Lilić, Slobodan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Relationships between broiler final weights and microbiota of certain segments of the intestine | Baltić, Branislav ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Physical properties (pH and aw value) of fermented sausages inoculated with Yersinia enterocolitica | Mitrovic, R R; Jankovic, V V; Ćirić, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |