Истраживачи
Živančev, Jelena
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2009 | Selection of the optimum properties for sensory evaluation of dark bread (✓) | Pestorić, Mladenka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2009 | Enhancing the nutritional status of wheat-based products (✓) | Škrbić, Biljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2009 | Enhancement of wheat-based cookies quality by barley supplementation (✓) | Škrbić, Biljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |