Резултати
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Selection of the optimum properties for sensory evaluation of dark bread | Аутори: | Pestorić, Mladenka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2009 | Публикација: | Abstract book / 8th Pangborn Sensory Science Symposium, Florence, 26 - 30 July, 2009 | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 136-136 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/901011 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz KNR-a) Živančev, Jelena | Напомена о доступности: | На основу доступних података није могуће утврдити да ли резултат постоји | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.