Резултати

еНаука >  Резултати >  Selection of the optimum properties for sensory evaluation of dark bread
Назив: Selection of the optimum properties for sensory evaluation of dark bread
Аутори: Pestorić, Mladenka  ; Mastilović, Jasna  ; Pojić, Milica  ; Šimurina, Olivera  ; Živančev, Jelena  ; Sakač, Marijana  
Година: 2009
Публикација: Abstract book / 8th Pangborn Sensory Science Symposium, Florence, 26 - 30 July, 2009
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 136-136
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/901011
Извор метаподатака: (Preuzeto iz KNR-a) Živančev, Jelena
Напомена о доступности: На основу доступних података није могуће утврдити да ли резултат постоји
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.