Issue Date | Title | Author(s) | Type | Мp-cat. |
---|---|---|---|---|
2024 | Razvoj i optimizacija funkcionalnog proizvoda od šljive utemeljenog na preferencijama potrošača![]() | Bajić, Aleksandra ![]() ![]() | Doctoral theses | 70M70 |
2022 | Potencijal brašna od različitih vrsta insekata kao alternativnih izvora proteina u ishrani životinja![]() | Dragojlović, Danka ![]() ![]() | Doctoral theses | 70M70 |
2021 | Održivost pekarskog proizvoda sa povišenim sadržajem vlage sa dodatkom lekovitog i začinskog bilja![]() | Plavšić, Dragana ![]() ![]() | Doctoral theses | 70M70 |
2020 | Fizičke, hemijske i biološke osobine osušenog koštičavog voća proizvedenog različitim tehnikama sušenja![]() | Vakula, Anita ![]() ![]() | Doctoral theses | 70M70 |
2018 | Uticaj primene različitih izvora prirodnih pigmenata na boju žumanca i ko-ekstrudata na bazi semena lana, lanika i konoplje na profil masnih kiselina u jajima![]() | Spasevski, Nedeljka ![]() ![]() | Doctoral theses | 70M70 |