Резултати

еНаука >  Резултати >  Uticaj primene različitih izvora prirodnih pigmenata na boju žumanca i ko-ekstrudata na bazi semena lana, lanika i konoplje na profil masnih kiselina u jajima
Назив: Uticaj primene različitih izvora prirodnih pigmenata na boju žumanca i ko-ekstrudata na bazi semena lana, lanika i konoplje na profil masnih kiselina u jajima
Остали називи: Effects of different sources of natural pigments inclusion on the egg yolk colour and flaxseed, camelina seed and hempseed based co-extrudates on the fatty acids profile in eggs
Аутори: Spasevski, Nedeljka  
Ментор: Džinić, Natalija 
Остала ауторства: Jokanović, Marija  ; Džinić, Natalija ; Tasić, Tatjana  
Година: 2018
Публикација: Универзитет у Новом Саду
Издавач: Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет
Тип резултата: Докторска дисертација
URI: https://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/10387
https://www.cris.uns.ac.rs/DownloadFileServlet/Disertacija153735436825050.pdf?controlNumber=(BISIS)107779&fileName=153735436825050.pdf&id=11964&source=NaRDuS&language=sr
https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=107779&source=NaRDuS&language=sr
https://www.cris.uns.ac.rs/DownloadFileServlet/IzvestajKomisije153735438496061.pdf?controlNumber=(BISIS)107779&fileName=153735438496061.pdf&id=11965&source=NaRDuS&language=sr
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/300703
Пројекат: Istraživanje savremenih biotehnoloških postupaka u proizvodnji hrane za životinje u cilju povećanja konkurentnosti, kvaliteta i bezbednosti hrane (RS-46012)
М-категорија: 
70M70 - Одбрањена докторска дисертација

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца