Резултати

еНаука >  Резултати >  Fizičke, hemijske i biološke osobine osušenog koštičavog voća proizvedenog različitim tehnikama sušenja
Назив: Fizičke, hemijske i biološke osobine osušenog koštičavog voća proizvedenog različitim tehnikama sušenja
Остали називи: Physical, chemical and biological properties of stone fruit produced by different drying techniques
Аутори: Vakula, Anita  
Ментор: Tepić-Horecki, Aleksandra  
Остала ауторства: Jokanović, Marija  ; Tepić-Horecki, Aleksandra  ; Pavlić, Branimir  ; Pezo, Lato  
Година: 2020
Издавач: Novi Sad: Autorski reprint
Novi Sad: Univerzitet u Novom Sadu, Tehnološki fakultet Novi Sad
Тип резултата: Докторска дисертација
Колација: str. 1-154
URI: /DownloadFileServlet/IzvestajKomisije160155520585642.pdf?controlNumber=(BISIS)115058&fileName=160155520585642.pdf&id=16871
https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=115058&source=NaRDuS&language=sr
https://www.cris.uns.ac.rs/DownloadFileServlet/Disertacija160155519352619.pdf?controlNumber=(BISIS)115058&fileName=160155519352619.pdf&id=16870&source=NaRDuS&language=sr
https://www.cris.uns.ac.rs/DownloadFileServlet/IzvestajKomisije160155520585642.pdf?controlNumber=(BISIS)115058&fileName=160155520585642.pdf&id=16871&source=NaRDuS&language=sr
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/338075
https://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/18054
Пројекат: Razvoj proizvoda i aditiva od voća i povrća sa visokim sadržajem bioaktivnih jedinjenja (RS-31044)
М-категорија: 
70M70 - Одбрањена докторска дисертација

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца