Истраживачи
Maksimović, Vuk
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2019 | Composition of Anthocyanins in Colored Grains and the Relationship of Their Non-Acylated and Acylated Derivatives (✓) | Žilić, Slađana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2019 | Mikorizni potencijal različitih vrsta tartufa u inovativnoj plantažnoj proizvodnji (✓) | Jelena Miladinović; Žaklina Marjanović ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Protein and phenolic profiles of wheat flour and their relation to the rheological behaviors of dough (✓) | Marijana Simić ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Corn silk as source of bioactive compounds with potential health benefits (✓) | Žilić, Slađana M. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Interaction of Carbohydrate Coated Cerium-Oxide Nanoparticles with Wheat and Pea: Stress Induction Potential and Effect on Development (✓) | Milenković, Ivana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2018 | Seasonal variation of total phenolic content in six lettuce cultivars grown with microbiological fertilizer (✓) | Stojanović, Milica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Total phenolic content and peroxidase activity in Salanova lettuce (✓) | Stojanović Milica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Bacterial cellulose-lignin composite hydrogel as a promising agent in chronic wound healing (✓) | Zmejkoski, Danica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2018 | Enzymatic behavior of edible berries – 'Beroxidases (✓) | Dragišić Maksimović, Jelena J. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Profiling peroxidase activity of raspberry fruit-its association with the functional food (✓) | Dragišić Maksimović, Jelena J. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Phenolics content and antioxidant activity of two Asplenium species: life cycle-specific patterns (✓) | Živković, Suzana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Variation in health related compounds in blueberry fruit associated with different nutrient management in soilless growing system (✓) | Milivojević, Jasminka M. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Nepetalactone-rich essential oil mitigates BASTA-induced ammonium toxicity in Arabidopsis thaliana L. by maintaining glutamine synthetase activity (✓) | Dmitrović, Slavica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | NON-INVASIVE CHARACTERIZATIONOF AFLATOXIN-STRESSED WHEAT SEEDSUSING 2D EPR IMAGING AND EEM FLUORESCENCE SPECTROSCOPY (✓) | Bartolić, Dragana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Seasonal dynamics of the rhizosphere phosphorus and citrate exudation by grapevine roots in a low P soil: a field experiment (✓) | Đorđević, Pavle; Kostić Kravljanac, Ljiljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Food and Pharmacy Application of Anthocyanins Originating from Colored Grains (✓) | Žilić, Slađana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Differentiation of the honey samples based on botanical origin using fluorescence spectroscopy, differential scanning calorimetry and HPLC-PAD (✓) | Stanković, Mira M. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Enzymatic behavior of edible berries – "Beroxidases" (✓) | Dragišić Maksimović, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Total phenolic content and peroxidase activity in Salanova lettuce (✓) | Maksimović, Vuk ![]() ![]() ![]() ![]() | Поглавље у монографији | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Correction to: Parenchyma cell wall structure in twining stem of Dioscorea balcanica (vol 24, pg 4653, 2017) (✓) | Radosavljevic, Jasna Simonovic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Остало | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |