Резултати

еНаука >  Резултати >  Determination of antioxidative and enzymatic activity in green and red lettuce cultivars affected by microbiological fertilisers and seasons
Назив: Determination of antioxidative and enzymatic activity in green and red lettuce cultivars affected by microbiological fertilisers and seasons
Аутори: Stojanović, Milica  ; Maksimović, Vuk  ; Mutavdžić, Dragosav  ; Petrović, Ivana  ; Jovanović, Zorica  ; Savić, Slađana  ; Dragišić Maksimović, Jelena  
Година: 2021
Публикација: Emirates Journal of Food and Agriculture
ISSN: 2079-052X Emirates Journal of Food and Agriculture Претражи идентификатор
Издавач: United Arab Emirates University
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 33 br. 2 str. 101-112
DOI: 10.9755/ejfa.2021.v33.i2.2354
WoS-ID: 000653434800002
Scopus-ID: 2-s2.0-85105799647
URI: http://RIVeC.institut-palanka.rs/handle/123456789/360
https://RIVeC.institut-palanka.rs/handle/123456789/360
http://rimsi.imsi.bg.ac.rs/handle/123456789/1444
https://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/5856
https://plantarum.izbis.bg.ac.rs/handle/123456789/872
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/407806
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/5856
Пројекат: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200053 (Univerzitet u Beogradu, Institut za multidisciplinarna istraživanja) (RS-200053)
М-категорија: 
22M22 - Међународни часопис категорије M22

1
SCOPUSTM
1
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.