Истраживачи
Marković, Radmila
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2012 | Uticaj izbora hraniva na sadržaj masti i masnokiselinski sastav mesa kalifornijske pastrmke (Oncorhynchus mykiss) | Vranić, Danijela ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Assessment of electrical stunning effectiveness in pigs | Dokmanović, Marija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Fatty acid profile and cholesterol content in marketable rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) reared in two aquaculture systems | Vranić, Danijela ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Ispitivanje uticaja dodatka probiotika Bioplus 2B u hranu za dojne krmače na proizvodne rezultate prasadi | Labus, Tatjana; Šefer, Dragan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | The presence of aflatoxins in milk samples collected at Macva district | Marković, Radmila ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Značaj dobre proizvođačke prakse u domaćinstvima za bezbednost hrane | Baltić, Milan Ž.; Đurić, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Presence of aflatoxins in the feed for lactating cows in Macva district | Šefer, Dragan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Recent views on postmortem aging in fish (✓) | Milan Baltić ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | The influence of adding different forms of selenium in the diet for dairy cows on the quantity and quality of milk | Marković, Radmila ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Ishrana i kvalitet mesa svinja | Milan Baltić; Marković, Radmila ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Nutrition and meat quality | Baltić, Milan Ž. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Značaj izbora hraniva za masnokiselinski sastav mesa (✓) | Marković, Radmila ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Uporedna analiza hemijskog i masnokiselinskog sastava mlađi i konzumne kalifornijske pastrmke (Oncorhynchus mykiss) | Vranić, Danijela ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Antinutritivne materije biljnog porekla u hrani za životinje | Marković, Radmila ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2010 | Effect of diet with normal or reduced energy and α-amylase supplementation on growth in broilers | Pavlović Miroslav; Resanović, Radmila ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2010 | Uticaj organskog i neorganskog oblika selena dodatog u hranu na proizvodne rezultate brojlera u tovu | Marković, Radmila V. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2010 | Istorijski osvrt na proizvodnju mesa u Srbiji | M. Baltić; Janjić, Jelena M. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2010 | Meso u tradicionalnoj srpskoj kuhinji | M. Baltić ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2010 | Tradicionalni proizvodi od mesa u duhu dobre proizvođačke prakse | M. Baltić ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2010 | Upotreba organskog oblika selena u cilju proizvodnje funkcionalne hrane (✓) | Marković, Radmila ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |