Резултати

еНаука >  Резултати >  Uporedna analiza hemijskog i masnokiselinskog sastava mlađi i konzumne kalifornijske pastrmke (Oncorhynchus mykiss)
Назив: Uporedna analiza hemijskog i masnokiselinskog sastava mlađi i konzumne kalifornijske pastrmke (Oncorhynchus mykiss)
Comparative analysis of chemical and fatty acid composition of fingerling and marketable size rainbow trout (Oncorhynchus mykiss)
Аутори: Vranić, Danijela  ; Baltić Milan ; Trbović, Dejana  ; Đinović-Stojanović, Jasna  ; Marković, Radmila V.  ; Petronijević, Radivoj  ; Spirić Aurelija
Година: 2011
Публикација: Međunarodno 56. savetovanje industrije mesa - Meso i proizvodi od mesa - bezbednost, kultura, razvoj, kvalitet života, Tara, 12 - 15. jun, 2011
ISSN: 0494-9846 Tehnologija mesa Претражи идентификатор
Издавач: Beograd : Institut za higijenu i tehnologiju mesa
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-82547-06-8 Претражи идентификатор
Колација: str. 85-88
URI: https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/3878
www.inmesbgd.com
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/246176
URL: https://www.inmesbgd.com
Пројекат: Мониторинг водених екосистема у циљу добијања хигијенски исправних и квалитетних аквакултурних производа, конкурентних тржишту ЕУ
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.