Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2024 | The influence of environmental pollution on the allergenic potential of grass pollen (✓) | Prodić, Ivana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2024 | Thyroglobulin specific IgE and a possible link to suspected penicillin induced allergic skin manifestations – cross sectional study (✓) | Trivić, Tijana; Blagojević, Gordan; Živančević-Simonović, Snežana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2023 | Food allergies on the rise: the role of anthropogenic chemicals (✓) | Smiljanić, Katarina ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | The use of tryptic food protein digests data in public proteomic repositories to assess the effects of chemical and post-translational modifications on digestion outcomes (✓) | Prodić, Ivana ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Proteomic and protein modification profiling of lung cells BEAS 2B upon different electronic cigarette vapour treatments (✓) | Smiljanić, Katarina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Dactylis glomerata grass pollen from urban area releases more sub- pollen particles and has stronger ige response in allergic individuals than rural counterpart (✓) | Prodić, Ivana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Multistep Approach Points to Compounds Responsible for the Biological Activity and Safety of Hydrolates from Nine Lamiaceae Medicinal Plants on Human Skin Fibroblasts (✓) | Smiljanić, Katarina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2023 | Comparative digestion of thermally treated vertebrates and invertebrates allergen pairs in real food matrix (✓) | Khulal, Urmila; Stojadinović, Marija M. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2023 | LEA4 proteins: How disordered are they? (✓) | Vidović, Marija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Dehydrins in the service of protecting the DNA helix from the aspect of molecular dynamics (MD) (✓) | Senćanski, Milan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Antioxidant Properties of Protein-Rich Plant Foods in Gastrointestinal Digestion—Peanuts as Our Antioxidant Friend or Foe in Allergies (✓) | Prodić, Ivana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2023 | Drying without dying: revealing the role of late embryogenesis abundant proteins during desiccation in Ramonda serbica (✓) | Pantelić, Ana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Group 4 late embryogenesis abundant (LEA) proteins as a model to stydy propensity for oligomerisation (✓) | Pantelić, Ana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Mass spectrometry analysis reveals impact of peanut roasting on post-translational modifications of key allergens and their hinderence of trypsin digestion (✓) | Đukić, Teodora; Smiljanić, Katarina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | INFOGEST Digestion Assay of Raw and Roasted Hazelnuts and Its Impact on Allergens and Their IgE Binding Activity (✓) | Prodić, Ivana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2022 | Proteomic Profiling of Major Peanut Allergens and Their Post-Translational Modifications Affected by Roasting (✓) | Đukić, Teodora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2021 | Trypsin as a proteomic probe to assess food protein digestibility in relation to post- translational modifications (✓) | Smiljanić, Katarina T. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Methods Development for Protein and Modifications Profiling (✓) | Smiljanić, Katarina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Effects of lysin's and arginige's modifications on trypsin proteolytic efficacy imposed before and after the peanut roasting (✓) | Smiljanić, Katarina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Influence of Raw and Roasted Hazelnut Food Matrix on Ige Binding Activity After Application of the Harmonized Static Digestion Protocol (✓) | Prodić, Ivana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |