ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2016Profil proteina i sastav masnih kiselina mleka magarice balkanske rase tokom perioda laktacijeGubić, JasminaДокторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација
2016Karakterizacija albumina i biohemijski aspekti kvaliteta pšenice (Triticum aestivum) (✓)Tomić, Jelena  Докторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација
2015Mogućnosti redukcije sadržaja Alternaria toksina u pšenici primenom odabranih tehnoloških postupaka (✓)Janić, Hajnal Elizabet  Докторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација
2015Biološka aktivnost fermentisanih mlečnih napitaka dobijenih primenom kombuhe i konvencionalnih starter kultura (✓)Hrnjez, Dajana  Докторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација
2014Analiza uticaja genetskih, mikroklimatskih i ekoloških faktora na sastav glutena i tehnološki kvalitet sorti pšeniceŽivančev, Dragan  Докторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација
2013Uticaj dodatka emulgujućih skrobova na tehnološke karakteristike testa i kvalitet hleba (✓)Dapčević-Hadnađev, Tamara  Докторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација
2013Uticaj lecitina različitog porekla na kristalizaciona svojstva masne faze i kvalitet mazivog krem proizvoda sa dodatkom funkcionalnih biljnih ulja (✓)Lončarević, Ivana  Докторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација
2012Funkcionalne karakteristike smeša maltodekstrina i namenske masti kao komponenti niskoenergetskih masnih punjenja za konditorske proizvode (✓)Hadnađev, Miroslav  Докторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација
2012Uticaj procesnih parametara proizvodnje na fizičke osobine, toplotna svojstva i kvalitet mazivog krem proizvoda sa maltitolom (✓)Marko Petković  Докторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација