Резултати

еНаука >  Резултати >  Uticaj procesnih parametara proizvodnje na fizičke osobine, toplotna svojstva i kvalitet mazivog krem proizvoda sa maltitolom
Назив: Uticaj procesnih parametara proizvodnje na fizičke osobine, toplotna svojstva i kvalitet mazivog krem proizvoda sa maltitolom
Аутори: Marko Petković  
Ментор: Biljana Pajin  
Остала ауторства: Aleksandra Torbica  ; Zita Šereš  
Година: 2012
Тип резултата: Докторска дисертација
VBS COBISS: 275038983
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/759253
https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/19657
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Petković, Marko
М-категорија: 
70M70 - Одбрањена докторска дисертација

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.