Резултати

еНаука >  Резултати >  Funkcionalne karakteristike smeša maltodekstrina i namenske masti kao komponenti niskoenergetskih masnih punjenja za konditorske proizvode
Назив: Funkcionalne karakteristike smeša maltodekstrina i namenske masti kao komponenti niskoenergetskih masnih punjenja za konditorske proizvode
Остали називи: Functional characteristics of vegetablefat/maltodextrin gel blends as a component for low calorie confectionery fat fillings
Аутори: Hadnađev, Miroslav  
Ментор: Dokić, Ljubica  
Остала ауторства: Pajin, Biljana  ; Dokić, Ljubica  ; Torbica, Aleksandra  
Година: 2012
Публикација: Универзитет у Новом Саду
Издавач: Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет
Тип резултата: Докторска дисертација
VBS COBISS: 272408327
URI: https://www.cris.uns.ac.rs/DownloadFileServlet/Disertacijadisertacija.pdf?controlNumber=(BISIS)82707&fileName=disertacija.pdf&id=535&source=NaRDuS&language=sr
https://www.cris.uns.ac.rs/DownloadFileServlet/IzvestajKomisije152403428258081.pdf?controlNumber=(BISIS)82707&fileName=152403428258081.pdf&id=11166&source=NaRDuS&language=sr
https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=82707&source=NaRDuS&language=sr
https://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/10373
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/387798
https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=82707&source=eNauka&language=en
М-категорија: 
70M70 - Одбрањена докторска дисертација

Захтев за исправку

Порука ће бити послата Вашем НИО уреднику

Молимо Вас да унесете садржај

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца