Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2016 | Chemical composition of fatty acids in spelt and flaxseed pasta (✓) | Filipović, Jelena S. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2016 | A novel GC/MS method for rapid differentiation of cereal and pseudocereal species (✓) | Ačanski, Marijana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Determination of the presence of buchwheat flour in bread by the analysis of minor fatty acid methyl esters (✓) | Ačanski, Marijana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису |
2015 | Odnos ω-6/ω-3 masnih kiselina u spelti, lanu i testenini (✓) | Filipović, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Homogenity of Oil and Sugar Components of Flour Buckwheat Investigated by GC-MS System and Multivariate Analysis (✓) | Psodorov, Đorđe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Odnos [omega] 6 / [omega] 3 masnih kiselina u spelti, lanu i testenini (✓) | Filipović, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Остало | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Authenticity of lipid and sugar profiles of various buckwheat cultivars investigated by GC-MS system and multivariate analysis (✓) | Pastor, Kristian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | New methods for rapid estimation of buckwheat flour content in bread (✓) | Ačanski, Marijana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Determination of the presence of buchwheat flour in bread bu the analysis of minor fatty acid methyl esters / Određivanje sadržaja heljde u hlebu analizom metil-estara minornih masnih kiselina (✓) | Ačanski, Marijana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Određivanje sadržaja heljde u hlebu analizom metil estara dominantnih masnih kiselina (✓) | Ačanski, Marijana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Optimisation of thermo-chemical hydrolysis of kitchen waste for ethanol production using response surface methodology (RSM) (✓) | Miljić, Uroš ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Proizvodnja etanola iz kuhinjskog otpada na bazi skroba nakon termičko-enzimskog predtretmana (✓) | Vučurović, Vesna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Thermo-acid pretreatment of starch based kitchen waste for ethanol production (✓) | Vučurović, Vesna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Removal of cationic and anionic azo dyes from aqueous solutions by adsorption on maize stem tissue (✓) | Vučurović, Vesna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2014 | Similarity of sugar components in waste buckwheat flower determined using GC-MS (✓) | Razmovski, Radojka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | The content of buckwheat flour in wheat bread (✓) | Psodorov, Đorđe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2014 | Thermo-acid pretreatment of starch based kitchen waste for ethanol production (✓) | Vučurović, Vesna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Acceptability of wine produced with an increased content of grape seeds and stems as a functional food (✓) | Miljić, Uroš ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2014 | Similarity of oil components in waste buckwheat flour determined using GC-MS (✓) | Ačanski, Marijana M. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Optimisation of thermo-chemical hydrolysis of kitchen waste for ethanol production using response surface methodology (RSM) (✓) | Miljić, Uroš ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |