Резултати
еНаука >
Резултати >
Homogenity of Oil and Sugar Components of Flour Buckwheat Investigated by GC-MS System and Multivariate Analysis
Назив: | Homogenity of Oil and Sugar Components of Flour Buckwheat Investigated by GC-MS System and Multivariate Analysis | Аутори: | Psodorov, Đorđe ; Ačanski, Marijana ; Pastor, Kristian ; Razmovski, Radojka ; Kravić, Snežana ; Vujić, Đura | Година: | 2015 | Публикација: | International Congress on Natural Science and Engineering, Conference Proceedings, Part 2 , International Congress on Natural Science and Engineering, ICNSE 2015 , Kyoto, Japan, 2015, 07.05.-09.05. | Издавач: | Japan | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-986-87417-8-2 Претражи идентификатор | Колација: | str. 403-410 | URI: | https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=97357&source=eNauka&language=en https://enauka.gov.rs/handle/123456789/199514 |
URL: | http://www.isepss.org/Upload/EditorFiles/201504/20150430145231278.pdf | Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.