Резултати

еНаука >  Резултати >  Homogenity of Oil and Sugar Components of Flour Buckwheat Investigated by GC-MS System and Multivariate Analysis
Назив: Homogenity of Oil and Sugar Components of Flour Buckwheat Investigated by GC-MS System and Multivariate Analysis
Аутори: Psodorov, Đorđe ; Ačanski, Marijana  ; Pastor, Kristian  ; Razmovski, Radojka ; Kravić, Snežana  ; Vujić, Đura 
Година: 2015
Публикација: International Congress on Natural Science and Engineering, Conference Proceedings, Part 2 , International Congress on Natural Science and Engineering, ICNSE 2015 , Kyoto, Japan, 2015, 07.05.-09.05.
Издавач: Japan
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-986-87417-8-2 Претражи идентификатор
Колација: str. 403-410
URI: https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=97357&source=eNauka&language=en
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/199514
URL: http://www.isepss.org/Upload/EditorFiles/201504/20150430145231278.pdf
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.