Резултати
еНаука >
Резултати >
Determination of the presence of buchwheat flour in bread bu the analysis of minor fatty acid methyl esters / Određivanje sadržaja heljde u hlebu analizom metil-estara minornih masnih kiselina
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Determination of the presence of buchwheat flour in bread bu the analysis of minor fatty acid methyl esters / Određivanje sadržaja heljde u hlebu analizom metil-estara minornih masnih kiselina | Аутори: | Ačanski, Marijana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2015 | Публикација: | Zbornik izvoda radova, XI simpozijum „Savremene tehnologije i privredni razvoj“, Leskovac, 23. i 24. oktobar 2015 | Издавач: | Tehnološki fakultet, Leskovac, Univerzitet u Nišu | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-89429-12-1![]() ![]() |
Колација: | str. 7-15 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/457788 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.