Резултати

еНаука >  Резултати >  Determination of the presence of buchwheat flour in bread bu the analysis of minor fatty acid methyl esters / Određivanje sadržaja heljde u hlebu analizom metil-estara minornih masnih kiselina
Назив: Determination of the presence of buchwheat flour in bread bu the analysis of minor fatty acid methyl esters / Određivanje sadržaja heljde u hlebu analizom metil-estara minornih masnih kiselina
Аутори: Ačanski, Marijana  ; Pastor, Kristian  ; Psodorov, Đorđe ; Vujić, Đura ; Razmovski, Radojka ; Kravić, Snežana  
Година: 2015
Публикација: Zbornik izvoda radova, XI simpozijum „Savremene tehnologije i privredni razvoj“, Leskovac, 23. i 24. oktobar 2015
Издавач: Tehnološki fakultet, Leskovac, Univerzitet u Nišu
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-89429-12-1 Претражи идентификатор
Колација: str. 7-15
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/457788
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.