Резултати
еНаука >
Резултати >
Determination of the presence of buchwheat flour in bread by the analysis of minor fatty acid methyl esters
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Determination of the presence of buchwheat flour in bread by the analysis of minor fatty acid methyl esters Određivanje prisustva heljde u hlebu analizom metil estara minornih masnih kiselina |
Аутори: | Ačanski, Marijana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2015 | Публикација: | Advanced Technologies | ISSN: | 2406-2979![]() ![]() |
Издавач: | Univerzitet u Nišu, Tehnološki fakultet u Leskovcu | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 4 br. 2 str. 86-92 | DOI: | 10.5937/SAVTEH1502086A | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/427250 https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=99774&source=eNauka&language=en |
Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | 52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.