Резултати

еНаука >  Резултати >  Determination of the presence of buchwheat flour in bread by the analysis of minor fatty acid methyl esters
Назив: Determination of the presence of buchwheat flour in bread by the analysis of minor fatty acid methyl esters
Određivanje prisustva heljde u hlebu analizom metil estara minornih masnih kiselina
Аутори: Ačanski, Marijana  ; Pastor, Kristian  ; Psodorov, Đorđe ; Vujić, Đura ; Razmovski, Radojka ; Kravić, Snežana  
Година: 2015
Публикација: Advanced Technologies
ISSN: 2406-2979 Advanced Technologies Претражи идентификатор
Издавач: Univerzitet u Nišu, Tehnološki fakultet u Leskovcu
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 4 br. 2 str. 86-92
DOI: 10.5937/SAVTEH1502086A
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/427250
https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=99774&source=eNauka&language=en
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису

3
OpenCitations
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.