| Назив:  | A green approach for obtaining functional food ingredients from medlar (Mespilus germanica) by fungal cellulase enzymes | 
Аутори:  | Stojanović, Sanja    ; Mićanović, Nenad; Ristović, Marina    ; Božić, Nataša    ; Vujčić, Zoran    ; Popović-Đorđević, Jelena    ; Dojnov, Biljana     | 
Година:  | 2025 | 
Публикација:  | Book of Abstracts - 3rd European symposium on phytochemicals in medicine and food, 1-4 July 2025, Belgrade, Serbia | 
Издавач:  | University of Belgrade-Faculty of Agriculture Belgrade | 
Тип резултата:  | Конференцијски рад | 
ISBN:  | 978-86-7834-453-4    Претражи идентификатор | 
Колација:  | str. 57-57 | 
URI:  | https://cer.ihtm.bg.ac.rs/handle/123456789/8848 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/1005725 | 
Пројекат:  | Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200026 (Univerzitet u Beogradu, Institut za hemiju, tehnologiju i metalurgiju - IHTM) Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200168 (Univerzitet u Beogradu, Hemijski fakultet) Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200116 (Univerzitet u Beogradu, Poljoprivredni fakultet) UniCorn - Unique enzyme solutions for obtaining addedvalue products from corn | 
М-категорија:  |  |