Резултати

еНаука >  Резултати >  A green approach for obtaining functional food ingredients from medlar (Mespilus germanica) by fungal cellulase enzymes
Назив: A green approach for obtaining functional food ingredients from medlar (Mespilus germanica) by fungal cellulase enzymes
Аутори: Stojanović, Sanja  ; Mićanović, Nenad; Ristović, Marina  ; Božić, Nataša  ; Vujčić, Zoran  ; Popović-Đorđević, Jelena  ; Dojnov, Biljana  
Година: 2025
Публикација: Book of Abstracts - 3rd European symposium on phytochemicals in medicine and food, 1-4 July 2025, Belgrade, Serbia
Издавач: University of Belgrade-Faculty of Agriculture Belgrade
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7834-453-4 Претражи идентификатор
Колација: str. 57-57
URI: https://cer.ihtm.bg.ac.rs/handle/123456789/8848
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/1005725
Пројекат: Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200026 (Univerzitet u Beogradu, Institut za hemiju, tehnologiju i metalurgiju - IHTM)
Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200168 (Univerzitet u Beogradu, Hemijski fakultet)
Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200116 (Univerzitet u Beogradu, Poljoprivredni fakultet)
UniCorn - Unique enzyme solutions for obtaining addedvalue products from corn
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца