Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Poboljšanje bioraspoloživosti mikronutrijenata u proizvodima od pšenice u ishrani
Naziv: Poboljšanje bioraspoloživosti mikronutrijenata u proizvodima od pšenice u ishrani
Improving the bioavailability of micronutrients in wheat products in the diet
Autori: Knežević, Desimir  ; Matković Stojšin, Mirela  ; Grčak, Dragan  ; Grčak, Milosav  ; Jovanović, Zoran  ; Knežević, Jasmina  ; Kondić, Danijela ; Mićanović, Danica  ; Urošević, Dušan  ; Paunović, Aleksandar  ;
Godina: 2025
Publikacija: Zbornik izvoda – Nacionalni naučni skup sa međunarodnim učešćem Biotehnologija i savremeni pristup u gajenju i oplemenjivanju bilja, Smederevska Palanka, 6. novembar
Izdavač: Smederevska Palanka : Institut za povrtarstvo
Tip rezultata: Konferencijski rad
ISBN: 978-86-89177-08-4 Pretraži identifikator
Kolacija: str. 133-136
URI: https://RIVeC.institut-palanka.rs/handle/123456789/1157
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/1008108
Projekat: Изучавање генетичке основе побољшања приноса и квалитета стрних жита у различитим еколошким условима
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Google ScholarTM

Creative Commons licenca