Резултати

еНаука >  Резултати >  PHENOLIC COMPOSITION AND ANTIOXIDANT POTENTIAL OF DRY CHERRY FRUITS
Назив: PHENOLIC COMPOSITION AND ANTIOXIDANT POTENTIAL OF DRY CHERRY FRUITS
Аутори: Vasić, Dušan; Stanković, Katanić Jelena S.  ; Srećković, Nikola  ; Mitrović, Olga  ; Đorđe Boškov  ; Milatović, Dragan  ; Popović-Đorđević, Jelena  
Година: 2024
Публикација: 3rd UNIFood International Conference – UNIFood2024
Тип резултата: Остало
ISBN: 978-86-7834-438-1 Претражи идентификатор
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/1008919
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Katanić Stanković, Jelena
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.