Резултати

еНаука >  Резултати >  Dietary fibre intake in bread, cake and fermented vegetables
Назив: Dietary fibre intake in bread, cake and fermented vegetables
Аутори: Trbović, Dejana  ; Vranić, Danijela  ; Korićanac, Vladimir  
Година: 2025
Публикација: Meat technology - Special Issue 66/3 2025
ISSN: 2466-4812 Meat Technology Претражи идентификатор
Издавач: Institute of Meat Hygiene and Technology
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 66 br. 3 str. 343-346
DOI: 10.18485/meattech.2025.66.3.57
URI: https://unilib.phaidrabg.rs/o:8625
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/1013877
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.