Назив: | Chemical and sensorial characteristics of fruit spirits produced from different black currant (Ribes nigrum l.) and red currant (Ribes rubrum l.) Cultivars |
Аутори: | Vulić, Todor ; Nikićević, Ninoslav ; Stanković, Ljubiša; Veličković, Milovan ; Todosijević, Marina; Popović, Branko ; Urošević, Ivan ; Stanković, Miroslava; Beraha, Isidora ; Tešević, Vele  |
Година: | 2012 |
Публикација: | Macedonian Journal of Chemistry and Chemical Engineering |
ISSN: | 1857-5552 Macedonian Journal of Chemistry and Chemical Engineering Претражи идентификатор |
Тип резултата: | Научни чланак |
Колација: | vol. 31 br. 2 str. 217-227 |
DOI: | 10.20450/mjcce.2012.17 |
WoS-ID: | 000314145100005 |
Scopus-ID: | 2-s2.0-84873438414 |
URI: | http://ebooks.ien.bg.ac.rs/944/ http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/2802 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/122716 https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/1580 https://refri.institut-cacak.org/handle/123456789/231 https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/512374626#izum.si https://cer.ihtm.bg.ac.rs/handle/123456789/1147 |
URL: | https://mjcce.org.mk/index.php/MJCCE/article/view/17 |
Пројекат: | Bioaktivni prirodni proizvodi samoniklih, gajenih i jestivih biljaka: određivanje struktura i aktivnosti (RS-172053) |
Извор метаподатака: | (Preuzeto iz ORCID-a) Popović, Branko |
М-категорија: | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |