Резултати

еНаука >  Резултати >  Meat quality of broilers in an extended fattening period
Назив: Meat quality of broilers in an extended fattening period
Аутори: Dosković, Vladimir  ; Bogosavljević-Bošković, Snežana  ; Perić, Lidija  ; Škrbić, Zdenka  ; Rakonjac, Simeon  ; Petričević, Veselin  
Година: 2019
Публикација: Proceedings of the 12th International Symposium „Modern Trends in Livestock Production“, October 9-11, 2019, Belgrade, Serbia
Издавач: Institute for Animal Husbandry, Belgrade
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 618-624
URI: http://r.istocar.bg.ac.rs/handle/123456789/637
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/123144
https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/20084
Пројекат: Održiva konvencionalna i revitalizovana tradicionalna proizvodnja živinskog mesa i jaja sa dodatom vrednošću (RS-31033)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца