Резултати

Назив: | Meat quality of broilers in an extended fattening period | Аутори: | Dosković, Vladimir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2019 | Публикација: | Proceedings of the 12th International Symposium „Modern Trends in Livestock Production“, October 9-11, 2019, Belgrade, Serbia | Издавач: | Institute for Animal Husbandry, Belgrade | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 618-624 | URI: | http://r.istocar.bg.ac.rs/handle/123456789/637 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/123144 https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/20084 |
Пројекат: | Održiva konvencionalna i revitalizovana tradicionalna proizvodnja živinskog mesa i jaja sa dodatom vrednošću (RS-31033) | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |