Резултати
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | By-product of food industry and possibilities of utilization | Аутори: | Vidović, Senka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2014 | Публикација: | Natural resources green technology & sustainable development | Издавач: | Croatian Forest Research Institute; Faculty of Food Technology and Biotechnology, University of Zagreb; Faculty of Foresty, Institute for adriatic Crops and Karst Reclamation; Croatian Society of Biotechnology; Croatian Chamber of Economy, Hrvatska | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-9536893-03-4![]() ![]() |
Колација: | str. 14-14 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/124929 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.