Резултати

еНаука >  Резултати >  By-product of food industry and possibilities of utilization
Назив: By-product of food industry and possibilities of utilization
Аутори: Vidović, Senka  ; Cvejin, Aleksandra  ; Vladić, Jelena  ; Pavlić, Branimir  ; Tomšik, Alena  
Година: 2014
Публикација: Natural resources green technology & sustainable development
Издавач: Croatian Forest Research Institute; Faculty of Food Technology and Biotechnology, University of Zagreb; Faculty of Foresty, Institute for adriatic Crops and Karst Reclamation; Croatian Society of Biotechnology; Croatian Chamber of Economy, Hrvatska
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-9536893-03-4 ИСБН није валидан Претражи идентификатор
Колација: str. 14-14
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/124929
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.