Резултати

еНаука >  Резултати >  Study of element contents in bivalve molluscs: health benefit and risk
Назив: Study of element contents in bivalve molluscs: health benefit and risk
Аутори: Tomić, Sofija; Jovanović, Vesna B.  ; Ristivojević, Petar  ; Milojković-Opsenica, Dušanka  ; Đurić, Slađana; Mutić, Jelena  ; Ćirković-Veličković, Tanja  
Година: 2019
Публикација: Book of Abstracts of the XX EuroFoodChem Congress EDITORS
Издавач: Portugal : Sociedade Portuguesa de Química
Тип резултата: Конференцијски рад
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/129285
https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/3778
Пројекат: Primena unapređenih oksidacionih procesa i nanostrukturisanih oksidnih materijala za uklanjanje zagađivača iz životne sredine, razvoj i optimizacija instrumentalnih tehnika za praćenje efikasnosti (RS-172030)
FoodEnTwin-Twinning of research activities for the frontier research in the fields of food, nutrition and environmental omics (EU-810752)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.