Резултати

еНаука >  Резултати >  The presence of acrylamide in various type of food products from the Serbian market
Назив: The presence of acrylamide in various type of food products from the Serbian market
Аутори: Korićanac, V.; Janković, S.; Vranić, D.; Stanković, Ivan  ; Nikolić, D.; Petrović, Z.; Milićević, D.
Година: 2021
Публикација: IOP Conference Series: Earth and Environmental Science
ISSN: 1755-1307 Претражи идентификатор
Издавач: IOP Publishing Ltd
IOP Publishing Ltd
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 854 br. 1 str. 012045-012045
DOI: 10.1088/1755-1315/854/1/012045
Scopus-ID: 2-s2.0-85120411405
URI: https://farfar.pharmacy.bg.ac.rs/handle/123456789/4005
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/129424
https://unilib.phaidrabg.rs/o:411
Пројекат: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200050 (Institut za higijenu i tehnologiju mesa, Beograd) (RS-200050)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца