Резултати

еНаука >  Резултати >  The influence of the food surface and matrix on norovirus detection by RT-qPCR
Назив: The influence of the food surface and matrix on norovirus detection by RT-qPCR
Аутори: Radin, Dragoslava  ; Živković, Ivana  
Остала ауторства: Đuragić, Olivera
Година: 2016
Публикација: Proceedings III International Congress Food Technology, Quality and Safety, Novi Sad, 25-27th October 2016
Издавач: Novi Sad . University of Novi Sad Institute of Food Technology
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-050-6 Претражи идентификатор
Колација: str. 300-305
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/130344
http://RIVeC.institut-palanka.rs/handle/123456789/305
Пројекат: Unapređenje i razvoj higijenskih i tehnoloških postupaka u proizvodnji namirnica životinjskog porekla u cilju dobijanja kvalitetnih i bezbednih proizvoda konkurentnih na svetskom tržištu (RS-46009)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.