Резултати

Назив: | The influence of the food surface and matrix on norovirus detection by RT-qPCR | Аутори: | Radin, Dragoslava ![]() ![]() ![]() ![]() |
Остала ауторства: | Đuragić, Olivera | Година: | 2016 | Публикација: | Proceedings III International Congress Food Technology, Quality and Safety, Novi Sad, 25-27th October 2016 | Издавач: | Novi Sad . University of Novi Sad Institute of Food Technology | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7994-050-6![]() ![]() |
Колација: | str. 300-305 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/130344 http://RIVeC.institut-palanka.rs/handle/123456789/305 |
Пројекат: | Unapređenje i razvoj higijenskih i tehnoloških postupaka u proizvodnji namirnica životinjskog porekla u cilju dobijanja kvalitetnih i bezbednih proizvoda konkurentnih na svetskom tržištu (RS-46009) | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.