Резултати

еНаука >  Резултати >  Changes in phenolic profile of young wine during the in vitro digestion
Назив: Changes in phenolic profile of young wine during the in vitro digestion
Аутори: Pintać, Diandra Đ.  ; Jelena Čakarević  ; Ljiljana Popović; Kristina Bekvalac  ; Neda Mimica-Dukić ; Marija Lesjak  
Година: 2019
Публикација: 50th General Assembly & 47th IUPAC World Chemistry Congress Abstract Book, 47th IUPAC World Chemistry Congress, Paris, France, 2019, 7-12.7.2019.
Издавач: 47th IUPAC World Chemistry Congress, Paris, France
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 3417-3417
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/130988
https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=111028&source=eNauka&language=en
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.