Резултати

еНаука >  Резултати >  Antimicrobial and resistance modulatory activity of Alpinia katsumadai seed phenolic extract, essential oil and post-distillation extract
Назив: Antimicrobial and resistance modulatory activity of Alpinia katsumadai seed phenolic extract, essential oil and post-distillation extract
Аутори: Kovač, Jasna; Lakić, Neda  ; Bucar, Franz; Smole Možina, Sonja
Година: 2014
Публикација: Food Technology and Biotechnology
ISSN: 1330-9862 Food Technology and Biotechnology Претражи идентификатор
Издавач: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 52 br. 2 str. 248-254
WoS-ID: 000337265900013
Scopus-ID: 2-s2.0-84901928257
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/131398
URL: http://public.carnet.hr/ftbrfd/
https://hrcak.srce.hr/file/180895
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

30
SCOPUSTM
28
WEB OF SCIENCETM

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.