Резултати

еНаука >  Резултати >  Quality of Hard Cheese Made from Value Aded Organic Goat Milk
Назив: Quality of Hard Cheese Made from Value Aded Organic Goat Milk
Аутори: Popović-Vranješ, Anka ; Paskaš, Snežana; Krstović, Saša  ; Jurakić, Željka ; Štrbac, Ljuba  ; Grubješić, Goran
Година: 2016
Публикација: Contemporary Agriculture
ISSN: 2466-4774 Contemporary agriculture (ranije: Savremena poljoprivreda) Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 65 br. 3-4 str. 51-56
DOI: 10.1515/contagri-2016-0018
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/133422
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

2
OpenCitations
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.