Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of gluten formation on wheat quality
Назив: Effect of gluten formation on wheat quality
Аутори Knežević, Desimir S.  ; Rosandić, Anja; Kondić, Danijela; Radosavac, Adriana L.  ; Rajković, Dragana D.  
Година: 2017
Публикација: Columella: Journal of Agricultural and Environmental Sciences
ISSN: 2064-7816 Претражи идентификатор
Издавач: Godollo : Hungarian University of Agriculture and Life Sciences Szent István Campus
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 4 br. 1 str. 169-174
DOI: 10.18380/SZIE.COLUM.2017.4.1.suppl
URI: http://fiver.ifvcns.rs/handle/123456789/3785
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/134609
URL: https://journal.uni-mate.hu/index.php/columella/issue/view/250/16
Пројекат: Изучавање генетичке основе побољшања приноса и квалитета стрних жита у различитим еколошким условима
Извор метаподатака: Migracija
Напомена: Uvidom u rad utrvđeno je da je broj i redosled autora u redu.
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

6
OpenCitations
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.