Резултати
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Effect of gluten formation on wheat quality | Аутори ![]() | Knežević, Desimir S. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2017 | Публикација: | Columella: Journal of Agricultural and Environmental Sciences | ISSN: | 2064-7816![]() ![]() |
Издавач: | Godollo : Hungarian University of Agriculture and Life Sciences Szent István Campus | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 4 br. 1 str. 169-174 | DOI: | 10.18380/SZIE.COLUM.2017.4.1.suppl | URI: | http://fiver.ifvcns.rs/handle/123456789/3785 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/134609 |
URL: | https://journal.uni-mate.hu/index.php/columella/issue/view/250/16 | Пројекат: | Изучавање генетичке основе побољшања приноса и квалитета стрних жита у различитим еколошким условима | Извор метаподатака: | Migracija | Напомена: | Uvidom u rad utrvđeno je da je broj i redosled autora u redu. | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.