Резултати

еНаука >  Резултати >  The effect of the addition of a functional alginate-based compound on the sensory properties, texture and colour of the hot dogs
Назив: The effect of the addition of a functional alginate-based compound on the sensory properties, texture and colour of the hot dogs
Аутори: Kurćubić, Vladimir S.  ; Natalija Džinić; Marija Jokanović; Maja Ivić; Branislav Šojić; Nataša Radić; Snežana Škaljac
Година: 2018
Публикација: Book of proceedings of the IV International Congress “Food Technology, Quality and Safety”
Издавач: Novi Sad
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-056-8 Претражи идентификатор
Колација: str. 356-362
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/135464
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.