Резултати
еНаука >
Резултати >
The effect of the addition of a functional alginate-based compound on the sensory properties, texture and colour of the hot dogs
Назив: | The effect of the addition of a functional alginate-based compound on the sensory properties, texture and colour of the hot dogs | Аутори: | Kurćubić, Vladimir S. ![]() ![]() |
Година: | 2018 | Публикација: | Book of proceedings of the IV International Congress “Food Technology, Quality and Safety” | Издавач: | Novi Sad | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7994-056-8![]() ![]() |
Колација: | str. 356-362 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/135464 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.