Резултати
Назив: | Antioxidant potential of fermented dairy products during storage | Аутори: | Hrnjez, Dajana ; Vaštag, Žužana; Milanović, Spasenija ; Vukić, Vladimir ; Iličić, Mirela ; Kanurić-Duraković, Katarina ; Popović, Ljiljana M. | Година: | 2014 | Публикација: | Proceedings, II International Congress “Food Technology, Quality and Safety” (FoodTech Congress), Novi Sad, 28-30.10. 2014. | Издавач: | Novi Sad: University of Novi Sad, Institute of Food Technology | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7994-043-8 Претражи идентификатор | Колација: | str. 391-396 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/136057 | URL: | https://microbio.csic.es/wp-content/uploads/2022/05/II-Food-Tech-International-Congress-Proceedings.pdf | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.