Резултати
еНаука >
Резултати >
Comparative analysis of content and radical scavenging capacity of phenolic compounds from black and white mustard
Назив: | Comparative analysis of content and radical scavenging capacity of phenolic compounds from black and white mustard | Аутори: | Nikolić, Nada ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2012 | Публикација: | Zbornik radova -XVII Savetovanje o Biotehnologiji sa međunarodnim učešćem | Издавач: | Univerzitet u Kragujevcu, Agronomski fakultet u Čačku, Cara Dušana 34, 32000 Čačak, Srbija | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-87611-23-8![]() ![]() |
Колација: | vol. 17 br. 19 str. 398-402 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/136773 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.