Rezultati
eNauka >
Rezultati >
Uticaj biljnog ekstrakta koprive i gaveza na sadržaj proteina i ulja u zrnu soje
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Naziv: | Uticaj biljnog ekstrakta koprive i gaveza na sadržaj proteina i ulja u zrnu soje The effect of nettle and comfrey plant extracts on the protein and oil content in soybean grain |
Autori: | Dozet, Gordana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Godina: | 2019 | Publikacija: | Zbornik radova, 60. Savetovanje industrije ulja "Proizvodnja i prerada uljarica", Herceg Novi, 16-21. jun 2019. | Izdavač: | Novi Sad : Univerzitet u Novom Sadu, Tehnološki fakultet Novi Sad : Institut za ratarstvo i povrtarstvo Novi Sad : Industrijsko bilje |
Tip rezultata: | Konferencijski rad | ISBN: | 978-86-6253-099-8![]() ![]() |
Kolacija: | str. 87-93 | URI: | http://fiver.ifvcns.rs/handle/123456789/2689 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/138694 |
M-kategorija: | Mp kategorija će biti prikazana naknadno. |