Резултати

еНаука >  Резултати >  HACCP - a condition for producing of safe food
Назив: HACCP - a condition for producing of safe food
Аутори: Plavšić, Dragana  ; Šarić, Ljubiša  ; Varga, Ana  ; Gubić, Jasmina  ; Čabarakapa, Ivana  
Година: 2014
Публикација: II International Congress ,,Food Technology, Quality and Safety’’
Издавач: University of Novi Sad, Institute of Food Technology, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-043-8 Претражи идентификатор
Колација: str. 280-285
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/139707
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.