Резултати
еНаука >
Резултати >
Microencapsulation of Active Compounds and Biocatalysts- Application in Food Technology and Biotechnology
Назив: | Microencapsulation of Active Compounds and Biocatalysts- Application in Food Technology and Biotechnology | Аутори: | Nedović, Viktor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2014 | Публикација: | EU Project Collaborations: Challenges for Research Improvements in Agriculture | Издавач: | University of Belgrade, Faculty of Agriculture, Srbija | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7834-197-7![]() ![]() |
Колација: | str. 74-74 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/141370 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.