Резултати

еНаука >  Резултати >  The impact of packaging in modified atmosphere and vacuum on preservation of sensory properties of carp filets (Cyprinus carpio)
Назив: The impact of packaging in modified atmosphere and vacuum on preservation of sensory properties of carp filets (Cyprinus carpio)
Uticaj pakovanja u modifikovanoj atmosferi i vakuumu na očuvanje senzornih svojstava odrezaka šarana (Cyprinus carpio)
Аутори: Babić, Jelena  ; Milijašević, Milan  ; Dimitrijević, Mirjana  
Година: 2015
Публикација: Tehnologija mesa
ISSN: 0494-9846 Tehnologija mesa Претражи идентификатор
Издавач: Institut za higijenu i tehnologiju mesa, Beograd
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 56 br. 1 str. 58-66
DOI: 10.5937/tehmesa1501058B
URI: https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/216782860#izum.si
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/141755
https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/1258
Пројекат: Uticaj kvaliteta komponenata u ishrani ciprinida na kvalitet mesa, gubitke i ekonomičnost proizvodnje (RS-31011)
М-категорија: 
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја

1
OpenCitations
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.