Резултати
еНаука >
Резултати >
The impact of packaging in modified atmosphere and vacuum on preservation of sensory properties of carp filets (Cyprinus carpio)
Назив: | The impact of packaging in modified atmosphere and vacuum on preservation of sensory properties of carp filets (Cyprinus carpio) Uticaj pakovanja u modifikovanoj atmosferi i vakuumu na očuvanje senzornih svojstava odrezaka šarana (Cyprinus carpio) |
Аутори: | Babić, Jelena ; Milijašević, Milan ; Dimitrijević, Mirjana | Година: | 2015 | Публикација: | Tehnologija mesa | ISSN: | 0494-9846 Tehnologija mesa Претражи идентификатор | Издавач: | Institut za higijenu i tehnologiju mesa, Beograd | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 56 br. 1 str. 58-66 | DOI: | 10.5937/tehmesa1501058B | URI: | https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/216782860#izum.si https://enauka.gov.rs/handle/123456789/141755 https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/1258 |
Пројекат: | Uticaj kvaliteta komponenata u ishrani ciprinida na kvalitet mesa, gubitke i ekonomičnost proizvodnje (RS-31011) | М-категорија: | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.