Резултати

еНаука >  Резултати >  The prediction of intermuscular fat and bone content on pork cuts
Назив: The prediction of intermuscular fat and bone content on pork cuts
Аутори: Šojić, Branislav  ; Pezo, Lato  ; Jokanović, Marija  ; Tomović, Mila; Šojić, Branislav  ; Škaljac, Snežana  ; Martinović, Aleksandra; Vujadinović, Dragan; Vukić, Milan; Đekić, Ilija;
Година: 2020
Публикација: Fleischwirtschaft
ISSN: 0015-363X Fleischwirtschaft Претражи идентификатор
Издавач: Deutscher Fachverlag GmbH
Тип резултата: Научни чланак
Колација: br. 9 str. 99-104
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/142360
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.