Резултати
еНаука >
Резултати >
Sadržaj i sastav antocijanina u zrnu plavog i purpurnog kukuruza. Može li kukuruz zameniti aroniju?
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Sadržaj i sastav antocijanina u zrnu plavog i purpurnog kukuruza. Može li kukuruz zameniti aroniju? | Аутори: | Vančetović, Jelena P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2018 | Публикација: | CD Knjiga apstrakata UNIFood Conference | Тип резултата: | Конференцијски рад | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/145056 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.