Резултати

еНаука >  Резултати >  Packaging as a tool to improve the shelf life of poultry meat
Назив: Packaging as a tool to improve the shelf life of poultry meat
Аутори: Baltić, Tatjana  ; Ćirić, Jelena  ; Brankovic, Lazic I  ; Ljubojevic, Pelic D  ; Mitrovic, R; Djordjevic, V; Parunovic, N
Година: 2019
Публикација: Proceedings of the 60th International Meat Industry Conference (MEATCON2019), Kopaonik, 22-25 September, 2019
ISSN: 1755-1307 Претражи идентификатор
Издавач: IOP Conf. Series: Earth and Environmental Science
Тип резултата: Поглавље у монографији
Колација: vol. 333 br. 1 str. 012044-012044
DOI: 10.1088/1755-1315/333/1/012044
WoS-ID: 000509758800044
Scopus-ID: 2-s2.0-85074669283
URI: https://repo.niv.ns.ac.rs/xmlui/handle/123456789/59
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/145633
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

5
SCOPUSTM
3
OpenCitations
3
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.