Резултати

Назив: | Packaging as a tool to improve the shelf life of poultry meat | Аутори: | Baltić, Tatjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2019 | Публикација: | Proceedings of the 60th International Meat Industry Conference (MEATCON2019), Kopaonik, 22-25 September, 2019 | ISSN: | 1755-1307![]() ![]() |
Издавач: | IOP Conf. Series: Earth and Environmental Science | Тип резултата: | Поглавље у монографији | Колација: | vol. 333 br. 1 str. 012044-012044 | DOI: | 10.1088/1755-1315/333/1/012044 | WoS-ID: | 000509758800044 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85074669283 | URI: | https://repo.niv.ns.ac.rs/xmlui/handle/123456789/59 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/145633 |
Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.