Резултати

еНаука >  Резултати >  The amount of proteins and fat in the farm animals leather in the winter and spring season
Назив: The amount of proteins and fat in the farm animals leather in the winter and spring season
Аутори: Grčak, Dragana  ; Omerović, Izeta  ; Nitovski, Atanas 
Година: 2015
Публикација: The International Symposium on Animal Science (ISAS) &19th International Congress on Biotechnology in Animal Reproduction (ICBAR).
Издавач: Novi Sad, Serbia, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7520-348-3 Претражи идентификатор
Колација: vol. 1 br. 1 str. 321-326
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/146258
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.