Резултати
еНаука >
Резултати >
The amount of proteins and fat in the farm animals leather in the winter and spring season
Назив: | The amount of proteins and fat in the farm animals leather in the winter and spring season | Аутори: | Grčak, Dragana ; Omerović, Izeta ; Nitovski, Atanas | Година: | 2015 | Публикација: | The International Symposium on Animal Science (ISAS) &19th International Congress on Biotechnology in Animal Reproduction (ICBAR). | Издавач: | Novi Sad, Serbia, Srbija | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7520-348-3 Претражи идентификатор | Колација: | vol. 1 br. 1 str. 321-326 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/146258 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.