Резултати
еНаука >
Резултати >
Elemental composition and nutritional value of three edible mushrooms from Serbia
Назив: | Elemental composition and nutritional value of three edible mushrooms from Serbia Sastav mikro i makroelemenata i nutritivna vrednost u tri jestive pečurke iz Srbije |
Аутори: | Kolundžić, Marina; Radović, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2018 | Публикација: | Zaštita materijala | ISSN: | 0351-9465![]() ![]() |
Издавач: | Inženjersko društvo za koroziju, Beograd | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 59 br. 1 str. 45-50 | DOI: | 10.5937/ZasMat1801045K | URI: | https://farfar.pharmacy.bg.ac.rs/handle/123456789/3112 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/147225 |
Пројекат: | Ispitivanje lekovitog potencijala biljaka: morfološka, hemijska i farmakološka karakterizacija (RS-173021) Biljni i sintetički bioaktivni proizvodi novije generacije (RS-34012) |
М-категорија: | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |