Резултати

еНаука >  Резултати >  Izučavajući i prateći trendove, mesta i uloge autentične hrane razvijenih turističkih destinacija u svetu, uočen je problem nesistemskog, nedovoljnog pristupa uspešnijeg stavljanja prehrambenih potencijala u aktivniju funkciju razvoja turizma
Назив: Izučavajući i prateći trendove, mesta i uloge autentične hrane razvijenih turističkih destinacija u svetu, uočen je problem nesistemskog, nedovoljnog pristupa uspešnijeg stavljanja prehrambenih potencijala u aktivniju funkciju razvoja turizma
Аутори: Kalenjuk B; Tešanović D; Gagić, Snježana
Година: 2014
Публикација: Regionalni razvoj turističkih destinacija kroz razvoj gastronomskog turizma
Издавач: Univerzitet za poslovne studije, Banja Luka, Bosna i Hercegovina
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-99955-95-00-5 Претражи идентификатор
Колација: str. 363-367
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/149580
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.