Резултати
еНаука >
Резултати >
Izučavajući i prateći trendove, mesta i uloge autentične hrane razvijenih turističkih destinacija u svetu, uočen je problem nesistemskog, nedovoljnog pristupa uspešnijeg stavljanja prehrambenih potencijala u aktivniju funkciju razvoja turizma
Назив: | Izučavajući i prateći trendove, mesta i uloge autentične hrane razvijenih turističkih destinacija u svetu, uočen je problem nesistemskog, nedovoljnog pristupa uspešnijeg stavljanja prehrambenih potencijala u aktivniju funkciju razvoja turizma | Аутори: | Kalenjuk B; Tešanović D; Gagić, Snježana | Година: | 2014 | Публикација: | Regionalni razvoj turističkih destinacija kroz razvoj gastronomskog turizma | Издавач: | Univerzitet za poslovne studije, Banja Luka, Bosna i Hercegovina | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-99955-95-00-5 Претражи идентификатор | Колација: | str. 363-367 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/149580 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.