Резултати
еНаука >
Резултати >
Probiotic potential of vaginal Lactobacilli to be used in dairy products to increase woman wellbeing
Назив ![]() | Probiotic potential of vaginal Lactobacilli to be used in dairy products to increase woman wellbeing | Аутори: | Danka Bukvicki ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2019 | Публикација: | 6th International conference sustainable postharvest and food technologies- INOPTEP | Издавач: | Kladovo, Serbia | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 29-29 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/149617 https://biore.bio.bg.ac.rs/handle/123456789/2904 |
Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.