Резултати

еНаука >  Резултати >  Control of nutritive allergens in a hospitality kitchen
Назив: Control of nutritive allergens in a hospitality kitchen
Аутори: Aleksić, Milica; Popov Raljić, Jovanka  ; Đorđević, Vesna  ; Raseta, Mladen  ; Lukić, Mirjana  ; Spirić, Danka  ; Janković, Vesna  
Година: 2020
Публикација: Meat Technology
ISSN: 2466-4812 Meat Technology Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 61 br. 1 str. 75-81
DOI: 10.18485/meattech.2020.61.1.7
Scopus-ID: 2-s2.0-85120433585
URI: http://ezaposleni.singidunum.ac.rs/rest/sciNaucniRezultati/oai/record/2/8587
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/151926
https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/16207369#izum.si
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја

5
SCOPUSTM
3
OpenCitations
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.