Резултати

еНаука >  Резултати >  Eff ect of frying on the fatty acid composition of silver carp and common carp
Назив: Eff ect of frying on the fatty acid composition of silver carp and common carp
Аутори: Djordjevic, Vesna  ; Trbović, Dejana  ; Nastasijević, Ivan  ; Ljubojević, Dragana  ; Lakićević, Brankica  ; Nikolic, Aleksandra  
Година: 2019
Публикација: Meat technology
ISSN: 2466-4812 Meat Technology Претражи идентификатор
Издавач: Institute of Meat Hygiene and Technology, Belgrade (Serbia)
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 60 br. 1 str. 30-36
DOI: 10.18485/meattech.2019.60.1.5
Scopus-ID: 2-s2.0-85126530364
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/151927
https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/278310156#izum.si
https://repo.niv.ns.ac.rs/xmlui/handle/123456789/233
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја

2
SCOPUSTM
2
OpenCitations
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.